Echinacea

Specialist in snoeiwerk en tuinrenovatie


Echinacea

Eindhoven, Nuenen, Nijmegen


HomeProjectenContact

UW PERSOONLIJKE HOVENIER

Met mijn 20 jaar ervaring als hovenier (waarvan 8 als kleine zelfstandige) ben ik u op alle mogelijke manieren in en rond de tuin van dienst. Mijn specialisme concentreert zich voornamelijk op snoeiwerk en tuinrenovatie, maar nieuw aanleg of onderhoud van tuinen beslaat een groot deel van mijn werkzaamheden bij verschillende vaste klanten. Door goed naar uw wensen te luisteren, kan ik uw tuin soms al met kleine en eenvoudige ingrepen compleet als nieuw uit laten zien. Soms is het alleen wat snoeiwerk, een andere keer renoveer/ herstructureer ik een complete border met dezelfde planten als voorheen. Maar wellicht kan door een plant of steen toe te voegen een border weer een compleet nieuw aanzicht gegeven worden. Improvisatie pur sang dus, heerlijk!
Zoals elke hovenier het hoort te doen maak ook ik een eenvoudig ontwerp en leg ik op basis daarvan compleet nieuwe tuinen aan. Vijvers met filterinstallaties of natuurlijke zuivering. Sierbestrating en natuurstenen vloeren. Pergola’s en schuttingen maar natuurlijk ook het plantwerk compleet met het leggen van de graszoden en de nodige sproei installaties. Niet in het minst. De ambacht zelve natuurlijk! Het hovenierswerk an sich! Naast mijn specialisme snoeiwerk en tuinrenovatie bent u ook voor regulier onderhoud bij mij aan het goede adres. Ik kan uw tuin op afspraak het hele jaar door verzorgen. Grasmaaien, border onderhoud en het snoeiwerk verzorg ik op de juiste tijdstippen door het jaar heen, zodat elke plant altijd in optimale groei en bloei kan komen en dat er veel natuurlijke bestuivers in de tuin komen zoals vlinders en bijen. Daar hoort natuurlijk ook biologische/ecologische bemesting bij.Timing is dus van essentieel belang.
In goed overleg maak ik samen met u een onderhoudsplan. Dit heeft alles te maken met het aantal onderhoudsbeurten per jaar, bepalen wat wel en wat niet meegenomen wordt (bv. bepaalde hoge bomen wel of niet meenemen in het onderhoudsplan) en budget.


OFTEWEL: UW WENS IS MIJN UITDAGING

Diederik de Vries • Kamillestraat 10 Nijmegen • telefoon: 06 - 520 586 32info@echinacea-hovenier.nl